Coronavirus

 

Coronavirus: Wij verlenen alleen nog acute zorg!

Beste patiënt,

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij besloten onze praktijk op advies van onze beroepsorganisatie voorlopig gesloten te houden. Wij zullen contact met u opnemen als we duidelijkheid hebben over het plannen van nieuwe afspraken. Alleen voor spoedeisende gevallen zoals nabloeding, ernstige kiespijn en ongevallen zijn wij tot en met donderdag bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur en op vrijdagochtend van 9.00 – 13.00 uur. buiten deze tijden kunt u voor acute zorg bellen met de tandarts spoedpraktijk tel. 0900-8602. www.tandartsspoedpraktijk.nl

Bij acute zorg verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te gaan. Bij spoedeisende gevallen zullen wij na telefonisch overleg ons best doen om u te helpen, waarbij we u verzoeken geen andere personen naar de praktijk te nemen en niet te komen bij koorts en gezondheidsklachten die verband houden met het corona virus.

Onder acute zorg wordt verstaan

  • Trauma (ongevallen)
  • Nabloeding na een behandeling
  • Acute, heftige pijn
  • Acute ontstekingen

 

Indien u een (lang)lopende behandeling heeft en hierover vragen heeft, neem dan contact op met de praktijk. Ook voor overige vragen over uw behandeling kunt u zich telefonisch of per email wenden tot de praktijk.

 

Wij zullen u over de verdere ontwikkelingen  blijven informeren.

 

We rekenen op uw begrip.

 

Met vriendelijke groet,

 

Wilco Mekenkamp en team

 

 

 

 

 

Publicatiedatum: 31-03-2020


« Terug naar het overzicht