Corona Update

https://www.youtube.com/watch?v=h5OhJi9Rufg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2eXetvvrTrWUM88FWE6fDDBsH-h_xE_ZVlIB7J-Crb34F-kaQy-SlDY9g

Beste patiënt,

Wij hervatten deze week (deels) de reguliere mondzorg. Dat gebeurt onder strikte voorwaarden, in het belang van de gezondheid van patiënten en medewerkers. Momenteel werken wij hard aan alle voorbereidingen.

Alle afspraken t/m 28 april zijn door ons geannuleerd en ook de komende weken zullen we moeten aanpassen. U wordt door ons gebeld

Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen in de praktijk waar u rekening mee moet houden:

  1. Mocht u Corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben (verkoudheid, niezen, hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts, reuk/smaakverlies), dan neemt u contact met ons op voor overleg en een andere afspraak. Ook als een van uw familieleden klachten of een bevestigde Corona-infectie heeft, vragen wij u voorlopig niet te komen.
  2. Kom alleen naar uw afspraak, zonder partner of kinderen. Tenzij uw kind op controle of voor behandeling moet komen
  3. In de wachtkamer zullen nog maar 2 stoelen staan met ruim 2 meter afstand ertussen. Gelieve deze afstand tot een evt. andere patiënt in de wachtkamer te respecteren. Indien u ziet dat er al 2 mensen in de wachtkamer zitten vragen we u buiten te blijven, of in de auto en dan bellen wij u zodra u kunt komen. Ook bij het in en uitgaan van de wachtkamer de 1.5 meter zo goed als mogelijk te respecteren.
  4. Graag vragen wij u uw handen te ontsmetten met handalcohol bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk. En indien u moet niezen of hoesten, graag dit in een tissue of uw elleboog te doen.
  5. De gebitsreinigingen zullen vooral handmatig gebeuren i.v.m. voorkomen aerosol (druppeltjes)vorming.
  6. Wij vragen u thuis naar de toilet te gaan. Alleen in hoge nood kan er gebruik gemaakt worden van ons toilet.
  7. Afspraken aan de balie maken kan niet.

Wij treffen als zorgverleners ook een aantal extra maatregelen om onszelf te beschermen. Wij zijn als team meer ‘ingepakt’ dan normaal, mogelijk met een speciaal mondmasker dat wij niet altijd kunnen afdoen om met u te praten en een plastic beschermschild voor ons gezicht.

Vanwege de maatregelen die we moeten nemen kunnen we minder patiënten zien dan gewoonlijk. Hierdoor zullen wachttijden voor met name controles en mondhygiëne langer zijn. Wij hopen ook hierbij op uw begrip en doen ons uiterste best om spoedeisende behandelingen voor te laten gaan. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tot ziens in de praktijk,

Namens het gehele team

Publicatiedatum: 29-04-2020


« Terug naar het overzicht